ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ / ΧΤΕΝΙΣΜΑ / ΧΡΩΜΑ




Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι άλλοι προσέχουν στην εμφάνισή μας, σε αυτά αντικατοπτρίζεται ο χαρακτήρας μας και τα στοιχεία της ταυτότητάς μας που θέλουμε να προβάλλουμε. Ειδικά για τη γυναίκα, είναι ο τρόπος έκφρασης της διάθεσής της.

Στόχος των κομμωτών της ομάδας Sinion Hair Technique
είναι να σας καθοδηγήσουμε ώστε να πραγματοποιήσετε την προβολή των ξεχωριστών χαρακτηριστικών σας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακούς τρόπους όπως τις πολύ προχωρημένες τεχνικές κουρέματος και styling . Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση η οποία θα απογειώσει το κούρεμά σας και το αντίστοιχο χτένισμα για το ανάλογο event.
Αν το στυλ είναι αυτό θα κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει, το χρώμα στο μαλλιά είναι αυτό που θα την κάνει πραγματικά εντυπωσιακή.
Οι μοντέρνες και πρωτοποριακές τεχνικές που χρησιμοποιούμε δίνουν μια διαφορετική, ιδιαίτερη και πρωτοποριακή άποψη στα μαλλιά σας. Δοκιμάστε τεχνικές όπως Hairpaintingκαι oMbre και δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται. Με τις τεχνικές αυτές μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την σκούρα ρίζα των μαλλιών σας ανοίγοντας προοδευτικά το χρώμα προς τις άκρες.
Έτσι, τα μαλλιά σας δεν θα έχουν ένα βαρετό ξεθωριασμένο χρώμα αλλά ένα πρωτοποριακό λαμπερό styling που ξεχωρίζει.
Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.