ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – 2023

 



Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αλλάζει η διάθεση μας αλλά και η εποχή των αλλαγών στην εικόνα μας. Στις αλλαγές αυτές συμπεριλαμβάνεται και το χρώμα των μαλλιών μας. Αν και εσείς επιθυμείτε την ανανέωση φέτος το καλοκαίρι και δεν είστε σίγουρη για το ποιό χρώμα να επιλέξετε, διαβάστε αυτό το άρθρο για να δείτε τις πιο hot αποχρώσεις μαλλιών για το καλοκαίρι 2023!

Είναι κάτι που παραδεχόμαστε όλες: το σωστό χρώμα μπορεί απλά να απογειώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μας! Πολλές από τις αποφάσεις ομορφιάς που παίρνουμε, έχουν να κάνουν με την εποχή αλλά και τις επιταγές της μόδας. Αν και εσείς θέλετε να είστε in τότε δείτε παρακάτω ποιά χρώματα θα επικρατήσουν φέτος το καλοκαίρι και θα σας κάνουν να δείχνετε στυλάτη και γοητευτική. 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2023!

Πλατινέ Χρώμα Μαλλιών Για Φέτος Το Καλοκαίρι

Μία από τις καλοκαιρινές επιλογές που σε συνδυασμό με το μαύρισμα, θα σας κάνει να φαίνεστε πιο εξωτική και σαγηνευτική από ποτέ. Προφανώς και το πλατινέ είναι από τα πιο απαιτητικά χρώματα και δεν πρέπει να αμελήσετε την φροντίδα των βαμμένων σας μαλλιών σε καμία περίπτωση. Ωστόσο είναι από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές και με τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης θα μπορέσετε να διατηρήσετε το χρώμα «ζωντανό» μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη σας στο κομμωτήριο. 

Φυσικό Ξανθό

Επίσης ένα χρώμα που ταιριάζει αρμονικά με το μαύρισμα από τον ήλιο. Αν είστε από τις τυχερές ανοιχτόχρωμες τότε τα νέα είναι πολύ καλά, για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ προσοχή και φροντίδα και ο δεύτερος ότι πρόκειται για μια διαχρονική απόχρωση που και φέτος το καλοκαίρι θα έχει την τιμητική της!

Golden Καστανό Χρώμα Μαλλιών

Πρόκειται για ένα φυσικό και «πλούσιο» χρώμα μαλλιών που επίσης δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις προκειμένου να διατηρηθεί υγιές και λαμπερό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια τάση και για το καλοκαίρι του 2023 και έχει ακόμη ένα συν: ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδας τους. Αν λοιπόν προτιμάτε τις πιο σκούρες αποχρώσεις, τότε το χρυσοκάστανο είναι ιδανικό για εσάς φέτος το καλοκαίρι.

Συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο hair stylist του  Sinion Hair Technique για να σας βοηθήσει με την τέλεια επιλογή απόχρωσης.

Ξανθές Ανταύγειες το Καλοκαίρι 

Μια εναλλακτική λύση είναι να επιλέξετε να κάνετε ξανθές ανταύγειες για να δείχνετε «καλοκαιρινή» και φρέσκια, εύκολα και γρήγορα! Φέτος το καλοκαίρι ίσως είναι η καλύτερη λύση το να ανοίξετε ελαφρώς τα μαλλιά σας κάνοντας μερικές ξανθές ανταύγειες. Αυτό ισχύει τόσο για τις ξανθιές όσο και τις καστανές.

Το συστήνουμε για το καλοκαίρι γιατί η τάση προστάζει ότι τους καλοκαιρινούς μήνες ανοίγουμε λίγο την απόχρωση στα μαλλιά για να φέρουμε την επιθυμητή ανανέωση ενώ πολύ απλά, μπορούμε να «σκουρύνουμε» όποτε το θελήσουμε! 

Peachy Pink










Προγραμμάτισε τώρα το ραντεβού σου στο Sinion Hair Technique 👉 :ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 #ΠΑΤΡΑ ➳ ☎ 2610436215 & 6972237287 .

Μπορείτε να μας ακολουθείτε και στο #Instagram

https://www.instagram.com/sinion_hair_technique/#patras.



Αν θέλετε πραγματικά κάτι τελείως διαφορετικό για φέτος το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να τολμήσετε το peachy pink χρώμα μαλλιών. Όπως προδίδει και το αγγλικό του όνομα, είναι μια ροζ-ροδακινί απόχρωση για τα μαλλιά που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστές και ανανεωμένες!







Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.