Οι κορυφαίες τάσεις στο ξανθό για το 2024 – Από το Golden Bronde ως το Καστανό με χρυσές ανταύγειες


 Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες τάσεις του ξανθού για τον χειμώνα 2024, είτε επιζητάτε μία διακριτική ανανέωση είτε ένα full makeover.  Συνήθως τον χειμώνα κάνουμε πιο σκούρα τα μαλλιά και το καλοκαίρι πιο ανοιχτά. Ή μήπως όχι; Μήπως να δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό και αν ναι τι; Ακόμα και αν θέλουμε να παίξουμε με τις αποχρώσεις του ξανθού, no worries, οι επιλογές είναι ατελείωτες.  Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες τάσεις του ξανθού για αυτόν τον χειμώνα, είτε αναζητάτε μία διακριτική ανανέωση είτε μία θεαματική αλλαγή.

Golden Bronde

Ιδανικό για εσάς που έχετε σκούρο ή μεσαίο καστανό φυσικό χρώμα μαλλιών.



Για να πετύχετε τη συγκεκριμένη απόχρωση, συνδυάζουμε  lowlights σε μία ζεστή χρυσή απόχρωση ανοιχτού καστανού με ζεστές ανταύγειες σε μεσαίο ξανθό.  Σημαντικό: Το φυσικό χρώμα της βάσης σας θα αναδείξει τα δύο φωτεινά χρώματα. Η αντίθεση είναι το ‘κλειδί’ σε αυτήν την εμφάνιση γι’ αυτό αποφευγουμε τις πολλές και λεπτές ανταύγειες. 

  Golden Blonde 
Μην το μπερδεύετε με την παραπάνω κατηγορία. Αυτή η τεχνική που προτιμούν οι Margot Robbie, η Sydney Sweeney και η Brie Larson . Είναι μια προσέγγιση στα ξανθά που προσθέτει ένα σχεδόν λαμπερό, glossy αποτέλεσμα στα μαλλιά




Βουτυρένιο Ξανθό 
Ιδανικό για εσάς που έχετε σκούρα ξανθιά βάση. Κάντε ανταύγειες σε μεσαίο ξανθό (κάτι μεταξύ του κίτρινου ξανθού των 90s – τύπου Pamela Anderson – και μιας πιο κρεμώδους απόχρωσης).


Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με εκείνο της χρυσαφένιας άμμου στις τροπικές παραλίες. Must: Ένα μοβ σαμπουάν που θα εξουδετερώνει τις έντονες κιτρινίλες.

   Καστανό με χρυσό 

Αυτό το χρώμα είναι πιο hot από ποτέ, όπως μας δείχνει και η Jennifer Lopez. Σε αντίθεση λοιπόν με τον κανόνα που θέλει τον χειμώνα να σκουραίνουμε τα μαλλιά μας, αυτό το look μας προτρέπει να το ανοίξουμε. Σε μια ανοιχτή καστανή ή σκούρα ξανθιά βάση κάντε χρυσαφί ανταύγειες. Το εφέ θα δώσει φως και έξτρα διάσταση στο συνολικό αποτέλεσμα που κολακεύει ιδιαίτερα τις σταρένιες και μελαχρινές επιδερμίδες.



Κλείστε  το ραντεβού σας:👉 :ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 ΠΑΤΡΑ 
 ☎ 2610436215 & 6972237287 . 
( Απέναντι ακριβώς από το νέο Δημαρχείο )





Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.