ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ - GOLD CAVIAR . Δείτε την Προσφορά

 

GOLD CAVIAR


( ΧΡΥΣΟ ΧΑΒΙΑΡΙ )

από 60€ 




 Ρωτήστε μας:👉 :ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 ΠΑΤΡΑ 

 ☎ 2610436215 & 6972237287 . 



Η εφαρμογή brazilian keratin έχει ως αποτέλεσμα ολόισια μαλλιά, υγιή τρίχα χωρίς φριζάρισμα , ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πλούσιο όγκο και αναδιπλώνεται σε βάθος από την πρώτη κιόλας μέρα της.




ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Sweeteez Gold Caviar Hair Protein είναι ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη συνολική υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών, ενώ παρέχει επίσης οφέλη ισιώματος. Το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαβιαριού, το οποίο είναι άφθονο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη θρέψη και την ενδυνάμωση των μαλλιών. Επιπλέον, η Sweeteez Gold Caviar Protein περιέχει υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού, αμινοξέα μεταξιού και D-Panthenol (Βιταμίνη Β5) που συνεργάζονται για να παρέχουν έντονη ενυδάτωση, θρέψη και επανόρθωση στα κατεστραμμένα μαλλιά. Αυτά τα συστατικά βοηθούν επίσης στη βελτίωση της ελαστικότητας των μαλλιών, τη λάμψη και την πρόληψη του σπασίματος.   Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, η πρωτεΐνη Sweeteez Gold Caviar μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε χημικά επεξεργασμένα όσο και σε φυσικά μαλλιά.


ΟΦΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ


-  Ισιώστε τα μαλλιά 100% από την πρώτη εφαρμογή.
-  Βελτιωμένη υφή και ευκολία διαχείρισης των μαλλιών. 
-  Επαναφέρει την ελαστικότητα και τη δύναμη των μαλλιών. 
-  Θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά. 
-  Μειώθηκε το σπάσιμο των μαλλιών και οι σχισμένες άκρες.
-  Προστασία από τις σωματικές επιθέσεις και τις ακτίνες UV, 
   σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τα μαλλιά. 
-  Μειώστε το φριζάρισμα και προσθέστε λάμψη.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ



Aqua, μεθοθειϊκό μπεεντριμόνιο, κεταρυλική αλκοόλη, εκχύλισμα χαβιαριού, χλωριούχο μπεεντριμόνιο, διμεθυλαμίνη στεαραμυδοπροπυλίου, βούτυρο βουτυροσπέρμιο (καριτέ), υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου, διμεθικόνη, οξικό οξύ, υδροξείδιο του πυριτίου Γλυκίνη, Αλανίνη , Άρωμα, Αμυλοκιναμάλη, Βενζυλική Αλκοόλη, Βενζοϊκό Βενζύλιο, Σαλικυλικό Βενζύλιο, Κανέλα, Κινναμυλική Αλκοόλη, Κιτράλη, Κιτρονελλόλη, Κουμαρίνη, Γερανιόλη, Εξυλοκιναμάλη, Υδροξυκιτρονελλάλη, Ισοευγενόλη, Λιμονένιο,0.19



image coiffures

Επαγγελματικές υπηρεσίες και προϊόντα κομμωτικής, με 30+ χρόνια εμπειρίας και διαρκής εκπαίδευση με παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κλείστε  το ραντεβού σας:👉 :ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 ΠΑΤΡΑ 
 ☎ 2610436215 & 6972237287 . 
( Απέναντι ακριβώς από το νέο Δημαρχείο )




Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.