4 βήματα για σωστή αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών

 Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου όπως και οι ανάγκες τους, είναι σημαντικό να ακολουθείς κάποια βήματα που θα τα βοηθήσει να λάμψουν.


Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο

Οι ειδικοί του Sinion για τα μαλλιά γνωρίζουν  τι χρειάζονται τα μαλλιά για να είναι υγιή και λαμπερά.

Καθάρισε τις ξηρές άκρες & την ψαλίδα των μαλλιών

Ένα κούρεμα χωρίς απαραίτητα ακραίες αλλαγές και καθάρισμα των άκρων είναι απαραίτητο από τους ειδικούς στην περιποίηση των μαλλιών. Όταν βρεθείς στο κομμωτήριο ζήτα ένα απλό “καθάρισμα” στις άκρες των μαλλιών σου.

Εάν έχεις σγουρά μαλλιά το καλύτερο είναι να τα κουρέψεις φιλαριστά σε διαφορετικά μήκη, έτσι ώστε οι μπούκλες να κινούνται μαζί κατά τη φορά που μεγαλώνουν.

Εάν έχεις ίσια, θα πρέπει σταδιακά με τους καθαρισμούς των ακρών τα μαλλιά να έρχονται στο ίδιο μήκος. 



Σωστό και ασφαλές styling

Η επανόρθωση των μαλλιών από χημικές ουσίες ή υπερβολικό πιστολάκι, είναι κάτι που σίγουρα χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, σε κάθε λούσιμο που ακολουθείται από στέγνωμα με πιστολάκι και styling, να χρησιμοποιείτε επαγγελματικά προϊόντα θερμοπροστασίας.

Εφάρμοσε 1-2 φορές την εβδομάδα μία μάσκα ενυδάτωσης

Εκτός από το σαμπουάν και το conditioner χρειάζεται να εφαρμόζεις σε εβδομαδιαία βάση μία μάσκα ενυδάτωσης στα μαλλιά σου, η οποία θα αποτρέπει τη φθορά των μαλλιών και θα κλειδώνει την ενυδάτωση που χρειάζονται καθημερινά, για να μπορέσουν να είναι λαμπερά και δυνατά.

Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.