Kerrin-Qiqi – Vega Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τη Νέα Φυτική Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών!

 



Τι είναι η Qiqi Vega;

Η Kerrin είναι μια ισιωτική θεραπεία μαλλιών  με οργανική φόρμουλα που ισιώνει και ενισχύει φυσικά την τρίχα, δίχως να την ταλαιπωρεί με πολύ δραστικές χημικές ουσίες, όπως άλλες ισιωτικές μαλλιών.



Η σύνθεση της Kerrin είναι πολύ αποτελεσματική, αφήνοντας παράλληλα τα μαλλιά πιο δυνατά, με φυσική όψη και πολύ εύκολα στο hair styling.

Η Kerrin/Qiqi είναι μια εταιρεία με ένα ξεκάθαρο όραμα. Να φέρει την επανάσταση στις ισιωτικές θεραπείες  αναπτύσσοντας καινοτόμες, ιδιαίτερες, οικολογικές και ακίνδυνες θεραπείες μαλλιών για επαγγελματική χρήση.

Η  Qiqi μπορεί να εφαρμοστεί τόσο ως ήμι-μόνιμη θεραπεία, που διαρκεί περίπου 4-6 μήνες, όσο και μόνιμη (με ανανέωση στις ρίζες),ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών (αν είναι βαμμένα και το πόσο υγιή είναι για να χειριστούν τη θεραπεία).

Η Qiqi  έχει σχεδιαστεί για να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες των μαλλιών.

Ο hair expert αφού διαγνώσει τον τύπο μαλλιών σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα (μείωση φριζαρίσματος, χαλάρωση μπούκλας ή απόλυτο ίσιωμα),θα επιλέξει την κατάλληλη Qiqi  ανάλογα με την κατηγορία των μαλλιών.


Πώς διαφέρει η Kerrin /Qiqi από άλλες ισιωτικές μαλλιών;

Η ισιωτική μαλλιών Qiqi έχει μια μοναδική σύνθεση από οργανικά αμινοξέα που αντιδρά φυσικά με τους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας, δίχως δραστικές χημικές ουσίες που καταστρέφουν τη δομή της.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική ισιώματος και άλλες ισιωτικές θεραπείες που περιέχουν ισχυρά αλκαλικά στοιχεία και βλάπτουν σοβαρά την τρίχα αν παραμείνουν στα μαλλιά για περισσότερο από τη συνιστώμενη ώρα.

Το αποτέλεσμά της διαρκεί περισσότερο αναπλάθοντας τους δεσμούς της αλλά δίχως να βαραίνει την τρίχα.

Επίσης, η ισιωτική Vega δεν παραμένει στα μαλλιά, επιτρέποντάς σου να τα λούσεις την ίδια κιόλας μέρα, να χρησιμοποιήσεις αφρό ή οποιοδήποτε προϊόν hair styling (ακόμη και αυτά με θειικά άλατα), ή ακόμη και να τα βάψεις.



Γιατί να επιλέξω τηνισιωτική  Vega;


Η Kerrin με την σύχρονη τεχνολογία  της ισιώνει τέλεια τα μαλλιά σου, για μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως τη χρήση ισχυρών χημικών ουσιών που προκαλούν βλάβη ή «σπάνε» την τρίχα, όπως η φορμαλδεΰδη ή άλλα αλκαλικά συστατικά.

Αντίθετα, η σύνθεσή της βασίζεται σε ένα ειδικό μείγμα αμινοξέων που παρασκευάζεται αποκλειστικά από την Qiqi , το οποίο όχι μόνο ισιώνει αλλά και δυναμώνει την τρίχα, χαρίζοντάς της παράλληλα μοναδική, μεταξένια απαλότητα και κάνει τη διαχείρισή της στο χτένισμα πολύ εύκολο!

Επομένως, μπορείς να επιλέξεις την Kerrin/Qiqi γιατί:

  • ισιώνει τα μαλλιά σου δίχως να τους προκαλεί βλάβη·
  • ενισχύει και θρέφει την τρίχα·
  • διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα·
  • αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και εύκολα στο styling
  • είναι φιλική για το σώμα σου και το περιβάλλον!

Αλλάζει η Kerrin-Qiqi  τη δομή της τρίχας;

Η ισιωτική μαλλιών Kerrin αλλάζει τη δομή της τρίχας για να την ισιώσει, δίχως όμως να της προκαλεί βλάβη.

Αντίθετα, τη δυναμώνει, θρέφοντάς την με φυσικά, μαλακτικά συστατικά και χαρίζοντάς της μεταξένια υφή.

Είναι η Kerrin -Qiqi  αποτελεσματική για όλους τους τύπους μαλλιών;

Η Kerrin έχει εξίσου καλά αποτελέσματα για κάθε τύπο μαλλιού, καθώς υπάρχει σε ειδική εκδοχή για δύσκολα σγουρά, σπαστά και λεπτά και ταλαπωρημένα μαλλιά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της θεραπείας Kerrin Qiqi;

Η ισιωτική μαλλιών Qiqi ισιώνει τέλεια την τρίχα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διάρκεια του οποίου εξαρτάται από την κατάσταση των μαλλιών σου.

Αν για παράδειγμα, τα μαλλιά σου είναι πολύ ταλαιπωρημένα από βαφές ή τον ήλιο, το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει ως και 6 μήνες.

Αν τα μαλλιά σου είναι υγιή και δεν είναι βαμμένα, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και ανανεώνεται μόνο όταν μεγαλώνουν οι ρίζες.

Πόσο συχνά μπορεί να γίνει η θεραπεία Kerrin Qiqi ;

Η ισιωτική Qiqi, ακόμη και στη μόνιμη εκδοχή της, μπορεί να ανανεωθεί μετά από μόλις 4 εβδομάδες.

Αλλάζει η ισιωτική Kerrin Qiqi  το χρώμα των μαλλιών;

Η Kerrin  συνήθως ανοίγει το χρώμα των μαλλιών κατά μισό ή έναν τόνο, ιδιαίτερα σε μαλλιά με κόκκινες αποχρώσεις.

Αντίστοιχο αποτέλεσμα παρατηρείται συχνά σε μη επαγγελματικές βαφές, καθώς και σε χρωματικά διορθωμένα μαλλιά.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι μόνιμο: μετά από μερικά μόνο λουσίματα τα μαλλιά επανέρχονται στο κανονικό τους χρώμα.




Μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου την ίδια μέρα με τη θεραπεία Kerrin Qiqi ;

Μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου μετά την ισιωτική Kerrin , αρκεί να περάσουν τουλάχιστον 30 λεπτά.

 Εάν η  Kerrin  δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και δεν είναι αλκαλικό,τότε πώς λειτουργεί ;

Η Kerrin /Qiqi δεν περιέχει φορμαλδεΰδη ή κανένα από τα παράγωγά της και δεν είναι αλκαλικό (υψηλό pH). Η Kerrin – Qiqi Vega είναι ένα ειδικό μείγμα αμινοξέων που αναπτύσσονται αποκλειστικά από την Kerrin – Qiqi.

Αυτό το μίγμα διεισδύει στον φλοιό και ανασχηματίζει τη δομή του με τον πιο φιλικό τρόπο που μπορούν να απορροφήσουν τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά ίσια, διαχειρίσιμα και δυνατά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θεραπεία Kerrin Qiqi σε έγκυο γυναίκα που θηλάζει;

Η Kerrin  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν δίχως ανησυχία, καθώς δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια για το σώμα.

Φυσικά, καλό είναι να συμβουλευτείς πρώτα τον γιατρό σου.

Ονειρεύεσαι μεταξένια, ολόισια μαλλιά;

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου 

 μαζί μας και εξασφάλισε το τέλειο αποτέλεσμα για τον δικό σου τύπο μαλλιών!






Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.