ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

 


Η άνοιξη αλλά και οι καλοκαιρινοί μήνες είναι που αυτοί που οι περισσότεροι προτιμούν να να βαφτίσουν τα μωρά τους!

Αν είστε καλεσμένη σε μια βάπτιση ή ακόμη περισσότερο αν έφτασε η ώρα να γίνετε νονά, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο χτένισμα για τη βάπτιση για να δείχνετε πιο κομψή και εντυπωσιακή από οποιαδήποτε άλλη στιγμή. 

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μωρό, παρόλα αυτά γνωρίζετε καλά ότι και η νονά δε θα περάσει απαρατήρητη-το αντίθετο! Άλλωστε θα χρειαστεί να ποζάρετε για πολλές και διάφορες φωτογραφικές στιγμές! Οπότε θα πρέπει να επιλέξετε με σύνεση ένα χτένισμα και το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, είναι ότι θα πρέπει να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά ιδιαίτερα χτενίσματα για βάπτιση έτσι ώστε να είστε όμορφη και λαμπερή. 

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

Ίσια Μαλλιά


Η απλότητα συνεπάγεται κομψότητα και ειδικά για μια τέτοια περίσταση, μια απλή επιλογή μπορεί να είναι και η καλύτερη! Έτσι κι αλλιώς τα ίσια μαλλιά δείχνουν όμορφα και στυλάτα ανεξάρτητα από το μήκος τους. Αρκεί να μη σας εμποδίζουν στις κινήσεις σας και πέφτουν στα μάτια σας την ώρα των μετανοιών ή της κατάδυσης του μωρού στην κολυμβήθρα!

Μαλλιά Με Κυματισμούς


Πολλές από εμάς επιλέγουμε τους κυματισμούς γιατί είναι επίσης μια καλή λύση αν θέλουμε να κινηθούμε με ασφάλεια και να εκπέμπουμε κομψότητα και θηλυκότητα. Το βλέπουμε συχνά γιατί δεν περιορίζει τις επιλογές μας στο make up και αναδεικνύει κάθε ντύσιμο. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι το χτένισμα θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της εκδήλωσης ενώ επιδέχεται εύκολα μετατροπές: με λίγα pins για το μυστήριο, χωρίς pins στο τραπέζι και το πάρτυ!

Messy-Bun


Είναι μια πιο ανάλαφρη ή ατημέλητη εκδοχή του χτενίσματος με κυματισμούς. Οπότε είναι safe, δε μας περιορίζει και αν το θέλετε λίγο πιο χαλαρό, μπορείτε να αφήσετε αφέλειες να πέφτουν στο μέτωπο σας. 

Vintage Χτενίσματα Για Βάπτιση


Αυτή η επιλογή έχει αυξανόμενη τάση, ανεβάζει πολύ τη διάθεση και το στυλ, ωστόσο έχει κάποιους ενδυματολογικούς περιορισμούς για να βγει όμορφο το αποτέλεσμα. Τα μαλλιά με όγκο, ταιριάζουν περισσότερο με ένα φόρεμα που έχει ανοιχτή πλάτη, με αέρινες γενικά επιλογές και λιγότερο με παντελόνες ή κοστούμια. 

Wet Look


Είναι σχετικά νέο trend που δίνει μεγάλη ευελιξία και ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις. Για αυτό άλλωστε βλέπουμε πολλές από τις celebrities να το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Δεν έχει περιορισμούς στην γκαρνταρόμπα αλλά ούτε και στο make up. Προσδίδει δυναμισμό και ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά.

Χτενίσματα Με Πλεξούδα Για Βάπτιση

Αν έχετε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση για αυτή τη βάπτιση, τότε ένα χτένισμα με πλεξούδα είναι μια καλή επιλογή που πρέπει να αξιολογήσετε.

Χαμηλή Κοτσίδα

Γενικά οι κοτσίδες είναι μια ευέλικτη επιλογή που ταιριάζει με κάθε ηλικία, σχήμα προσώπου αλλά και ντύσιμο. Ανάλογα με τη διάθεση μπορείτε να κάνετε μια sleek κοτσίδα ή μια κοτσίδα με όγκο και είναι ένα χτένισμα που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστές και ιδιαίτερες σε μια βάπτιση. 

Ψηλή Κοτσίδα

Οι ψηλές κοτσίδες μπορούν να γίνουν μόνο σε μακριά μαλλιά αλλά θα δώσουν πιο αισθησιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Απαιτούν κάποιο προϊόν styling για να τιθασεύεστε την κάθε τούφα αλλά σίγουρα θα μαγνητίσετε τα βλέμματα. Την αλογοουρά μπορείτε είτε να την αφήσετε ίσια ή πιο χαλαρή με ήπιο κυματισμό.



Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.