Μαλλιά στον ήλιο: Πώς να τα φροντίσεις φέτος το καλοκαίρι



Αυτό που μας επιτρέπει να έχουμε
 όμορφα μαλλιά στον ήλιο το καλοκαίρι είναι η μελανίνη, η φυσική χρωστική ουσία που βρίσκεται στο εσωτερικό της τρίχας και έχει κυρίως προστατευτική δράση. Και ενώ στην επιδερμίδα η παραγωγή της αυξάνεται σταδιακά με την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, αντιθέτως στα μαλλιά μειώνεται!

Μαλλιά στον ήλιο: Όμορφα και το καλοκαίρι!



Η αλλοίωση του χρώματος των βαμμένων ή με ανταύγειες μαλλιών, η απώλεια υγρασίας, εξαιτίας του ήλιου και της ζέστης, της θάλασσας και της πισίνας, ευθύνονται για το γεγονός ότι τα μαλλιά καταλήγουν να δείχνουν λιγότερο υγιή το καλοκαίρι απ’ ότι τον υπόλοιπο χρόνο. Η χρήση των ειδικών αντηλιακών καθώς και προϊόντων περιποίησης  σε συνθέσεις και υφές που ταιριάζουν  στις ανάγκες κάθε γυναίκας, ενισχύουν την άμυνα  ενάντια στις «επιθέσεις» του ήλιου, προστατεύοντας από τις γνωστές ανεπιθύμητες συνέπειες: το ξεθώριασμα του χρώματος, τις αδύναμες άκρες, την ψαλίδα, την άγρια υφή και την έλλειψη λάμψης! Μόνο τα επαγγελματικά προϊόντα είναι η ασπίδα προστασίας για να έχουμε όμορφα μαλλιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Φροντίδα για όμορφα μαλλιά στον ήλιο!

μαλλιά στον ήλιοΦροντίστε τα μαλλιά σας όπως το δέρμα . Τα μαλλιά υποφέρουν όπως ακριβώς και η επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία. Χρησιμοποιήστε αντηλιακά μαλλιών πριν βγείτε στον ήλιο. Ένα μαντίλι ή ένα καπέλο (με την προϋπόθεση να μην είναι πολύ στενά, για να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής) θα τα προστατέψουν κάτω από τον καυτό ήλιο. Στην παραλία θα πρέπει να τα ψεκάζετε συχνά με το spray αντηλιακής προστασίας.

Βρέξτε τα μαλλιά σας με νερό βρύσης προτού βουτήξετε στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας. Έτσι θα επηρεαστούν λιγότερο από το αλάτι ή το χλώριο.

O καλύτερος τρόπος για να ψεκάσετε το αντηλιακό των μαλλιών σας στη θάλασσα μετά το μπάνιο, είναι πρώτα να τα ξεπλύνετε με το νερό της βρύσης και μετά να τα σκουπίσετε απαλά με την πετσέτα.

Χτενίστε τα μαλλιά με χτένα που έχει αραιά δόντια, για να μειώσετε τον κίνδυνο του σπασίματος της τρίχας. Εάν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και αφυδατωμένα, πριν από το αντηλιακό spray απλώστε από τη μέση του μήκους τους μέχρι τις άκρες ένα conditioner για βαθιά ενυδάτωση!

Σίγουρα τα όμορφα μαλλιά θέλουν δουλειά ..να είστε όμως βέβαιες ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Όμορφα μαλλιά και η περιποίηση τους στο σπίτι !

Μαλλιά στον ήλιο - 6

Το καλοκαίρι τα μαλλιά έρχονται σχεδόν καθημερινά σε επαφή με το θαλασσινό νερό και τον ήλιο! Χρησιμοποιήστε Σαμπουάν επανόρθωσης , κρέμα επανόρθωσης και Μάσκα αναδόμησης  ,με άφθονους ενυδατικούς παράγοντες και επανορθωτική δράση.

Αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό για το λούσιμο των μαλλιών. Για περισσότερη λάμψη, ξέπλυνε τα μαλλιά μετά τη μάσκα ή το conditioner με χλιαρό ή κρύο νερό!

Η ζέστη εντείνει το πρόβλημα της λιπαρότητας. Εάν έχετε λιπαρά μαλλιά ή χρησιμοποιείτε συχνά προϊόντα styling, λούστε τα με ένα ειδικό σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό ! Θα τους προσθέσει λάμψη και θα επιτρέψει στα ευεργετικά συστατικά των επόμενων προϊόντων να διεισδύσουν καλύτερα στο εσωτερικό της τρίχας.






Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.