Νέα Επανορθωτική Ισιωτική Θεραπεία Λείανσης Keratin Nanocure Spraight

 


Αναζητάς μια ριζική ανανέωση αλλά…δεν θέλεις να ταλαιπωρήσεις άλλο τα μαλλιά σου;

Η νέα επαναστατική κερατίνη Κeratin Nanocure Spraight σου δίνει την λύση!



Κερατίνη  που Θρέφει την Τρίχα



Η Keratin Nanocure Spraight  είναι μια νέα επανορθωτική  ισιωτική θεραπεία λείανσης, με επαναστατική, φυτική σύνθεση.

Πώς ξεχωρίζει; Συνδυάζει φανταστικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προστατεύει και θρέφει τα μαλλιά με εκχυλίσματα βοτάνων!

 Το μυστικό της Keratin Nanocure Spraight  βρίσκεται στην σύνθεση της από φυσικά ,φυτικά συστατικά.

Περιλαμβάνει δύο βασικές  πρωτεΐνες , κερατίνη και κολλαγόνο ,την προβιταμίνη Β5,γνωστή περισσότερο ως πανθενόλη και 7 διαφορετικά εκχυλίσματα βοτάνων.δεντρολίβανο ,εκουιζέτο, χαμομήλι, αγριαψιθιά, φασκομηλιά, φιλήρα και σημύδα.



Φυτική Σύνθεση για Γνήσια Θρέψη 

Οι φυτικές ουσίες και τα εκχυλίσματα της Keratin Nanocure Spraight δεν επιλέχθηκαν τυχαία:

  • Η κερατίνη είναι η δομική πρωτεΐνική- των μαλλιών-η ουσία που χτίζει τα τοιχώματα της και τη διατηρεί ισχυρή και λαμπερή
  • Το κολλαγόνο πάλι προστατεύει την τρίχα και της δίνει στοιχεία που χρειάζεται για να παράγει κερατίνη.
  • Η πανθενόλη δρα ευεργετικά σε όλο το μήκος της τρίχας, βοηθώντας την να αποκαταστήσει φθορές και να παραμείνει υγιής και δυνατή.
  • Τα εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχονται στη σύνθεση της Keratin Nanocure Spraight καταπραΰνουν τα μαλλιά και την επιδερμίδα του κεφαλιού.
  • Ενισχύουν τους θύλακες της τρίχας και επιτρέπουν σε μικροθρεπτικά συστατικά να εισχωρήσουν στο εσωτερικό της τρίχας ,χαρίζοντας λάμψη και υγεία.

  Η μεγάλη καινοτομία , λοιπόν, της Keratin Nanocure Spraight είναι ότι συνδυάζει υψηλό ποσοστό ισιώματος με αυθεντική καλλυντική δράση για τα μαλλιά σας!

Πώς Ωφελεί τα Μαλλιά η Keratin Nanocure Spraight 

Κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιού, η επαναστατική φυτική σύνθεση της Spraight ισιώνει και λειαίνει την τρίχα.

Βοηθά να επιδιορθώσει με φυσικό τρόπο τις φθορές και να γίνει πιο ανθεκτική στη χημική και θερμική επεξεργασία που απαιτεί το ίσιωμα των μαλλιών.

 Η ενίσχυση της τρίχας καταπολεμά επίσης την τριχόπτωση , καθώς ενεργοποιεί τις φύτρες των μαλλιών και την παραγωγή νέων τριχών.

Παράλληλα, εξαλείφει το φριζάρισμα και ενισχύει την παραγωγή μελανίνης ,μειώνοντας αισθητά τις άσπρες τρίχες.

 Η εφαρμογή του Keratin Nanocure Spraight εξισορροπεί επίσης το pH στο τριχωτό της κεφαλής .Αυτό επιτρέπει στην επιδερμίδα να καταπολεμήσει διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως η πιτυρίδα, η λιπαρότητα και η ξηροδερμία.

 Τέλος,η εκπληκτική σύνθεση της Keratin Nanocure Spraight προσφέρει υψηλό δείκτη προστασίας  και από την βλαβερή UV ακτινοβολία-απαραίτητο στοιχείο τους μήνες του καλοκαιριού, λόγω της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο.

Φυτική σύνθεση, λείανση και ίσιωμα που διαρκεί για 6 μήνες περίπου, μηδέν φριζάρισμα και γνήσια θρέψη και προστασία τόσο για τα μαλλιά…Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια θεραπεία κερατίνης;

Η Σημασία της Σωστής Εφαρμογής Keratin Nanocure Spraight 

Η Keratin Nanocure Spraight είναι σχεδιασμένη έτσι ,ώστε να χαρίζει άμεσα το αποτέλεσμα που θέλουμε στα μαλλιά μας:μόλις 24 ώρες  μετά την εφαρμογή μπορείς να λουστείς με ενδεδειγμένα  προιόντα και να δοκιμάσεις οποιαδήποτε τεχνική βαφής ή styling προτιμάς, για μια αυθεντική ανανέωση!

 Αν το μυστικό για το μοναδικό αποτέλεσμα  της Keratin Nanocure Spraight είναι η προηγμένη φυτική της σύνθεση,το κλειδί για ένα αυθεντικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι η σωστή εφαρμογή.


Sinion Hair Technique👉 :ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 #ΠΑΤΡΑ




Share on Google Plus

Λίγα λόγια για το sinion

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς για να βιώνετε την κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, το κομμωτήριο Sinion Hair Technique σας καλωσορίζει λοιπόν στην ιστοσελίδα του και σας ευχομαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση! ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20 (απέναντι απο το ΑΡΣΑΚΕΙΟ)ΤΗΛ. 2610-436215 6972237287
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.